Een bijzondere dienst voor een bijzondere activiteit!

De afdeling onderdelen is samen met de technische dienst een essentiële schakel in de dienst naverkoop voor de CLAAS machines en tractoren. Wij willen een optimale service bieden aan onze klanten, onze dealers en onze eigen technische dienst, daarom trachten wij  de werking van onze afdeling steeds efficiënter te maken en onze voorraad onderdelen zo goed mogelijk af te stemmen op de verwachte behoeften van het machinepark dat onze dealers servicen.

Via het Tele HH on line informatiesysteem dat 24 uur op 24 toegankelijk is, kunnen onze dealers onderdelen opzoeken, de beschikbaarheid ervan nagaan en een bestelling plaatsen.

In onze magazijnen houden wij een ruime voorraad van originele onderdelen en we zorgen ervoor dat ze snel en efficiënt op de juiste plaats raken. Met de "in night delivery service" worden de bestelde onderdelen 's nachts bij onze dealers aangeleverd.

De Claas oogstmachines, die tijdens het seizoen intensief worden ingezet, moeten echter kunnen rekenen op een bijzondere ondersteuning vanuit onze dienst onderdelen. daarom verzorgen we in het seizoen ook een stand-by service.  Tijdens deze stand-by service is de afhaling van onderdelen in onze magazijnen ook buiten de normale diensturen mogelijk. In uitzonderlijke gevallen leveren wij de gewenste onderdelen  direkt van bij de leverancier tot bij de dealer. Competente medewerkers staan onze agenten met raad en daad bij om de onderdelenverzorging in deze bijzondere activiteit optimaal te laten verlopen

  

Home Onderdelen Vanderhaeghe.be

 

       Claas Original